Ingen bio!

Ingen bio blev det, men jag hittade en massa smått och gott på antikvariatet i stället.

Diskuterade en massa gammal SeF-historia med Staffar också, om när han och hans "generation" SeF:are nästan mangrant tågade ut ur föreningen. I dag är det nästan bara Göran Ribe kvar från den tiden kom vi fram till...

Det lät dock lite väl profetiskt. Ungefär som debatten om/på SeFs serieforum, fast i dåtid. Det låter precis likadant när jag hör beskrivningar om vad som hände då och jämför med vad som händer nu. Det är andra personer, men B&B är i centrum fortfarande.. och forumet är ett nytt inslag, men annars låter allting kusligt likt.

Den konflikten i föreningen ledde till en splittring och ren flykt av aktiva medlemmar. Nu ser vi detsamma hända i viss mån över forumet och i viss mån över B&B. Synd. Vi får se om SeF kan överleva en ny flykt av kompetenta och aktiva medlemmar. Risken är att SeF än mer förlorar sin själ. Risken finns att vi går mot tider där det bara finns katten Gustaf och YAOI kvar av SeF. Gustaf var kul en gång i tiden... men det blir lite tråkigt längden om det bara finns Gustaf.

Om ett par år kanske vi sitter här och skriver igen att "bara Göran Ribe är kvar..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar