Dirty Diaries

Feministisk svensk porrfilm, har premiär i höst.

Intresserad? Då finns trailern att se här.


Jag har svårt att kommentera filmen, av många skäl. Först och främst har jag inte sett den, så då kan jag inte säga något om den för den sakens skull. Spelar det någon roll att det är en feministisk film? Inte för mig i alla fall - för mig är en film en film och om den har speciella motiv bakom spelar inte så stor roll för mig, eftersom jag försöker se alla filmer utan speciella förutsättningar. Är filmen bra så är den bra utan speciella etiketter. Sedan är det ju det att det är en porrfilm... och jag måste nog erkänna att porrfilmer inte riktigt är min grej vad gäller underhållning, så det i kombination med att jag inte sett filmen gör det dubbelt så svårt at tha en åsikt om den.

Behövs en feministisk porrfilm? Jag vet inte... Jag har svårt att se att porrfilmer behövs överhuvudtaget, men om man gör en feministisk sådan så kan den i alla fall inte bli mycket sämre än de icke-feministiska (vad blir det? Patriarkala?) som snurrar runt i miljoner.

4 kommentarer:

 1. Kan bli intressant!

  Psst... Willie. Min blogg om en vecka.

  SvaraRadera
 2. Självklart är det ett jättebra initiativ och det lär bli skitbra på många sätt,
  MEN varför, så fort någonting ska klassas som feministisk erotik, rör det nästan uteslutande lesbiska kvinnor? Nu har jag ju inte sett filmen än, men det trailern visar är lesbiska par och en kille i strumpbyxor. Lika lite klichédödande som det mesta annat. Tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Nu kan man ju se själv.. På bio nu i helgen! (I Stockholm i alla fall).

  SvaraRadera
 4. Man kan se den på Headweb också! Där såg jag den. Tycker att den var helt okej, vissa av filmerna var ju såklart bättre än andra..

  SvaraRadera