Fynda - största loppis i stada!

I dag är det återvinningsfestival i Hornstull i Stockholm. I praktiken så betyder det att hela stadsdelen förvandlas till en enda stor jätteloppis! Jag har sprungit runt där hela förmiddagen och är nu helt slut. Jag har sett allt från en amerikansk basebollhandske till en porslinshund i tvåmetersklassen.

Bästa fynden? En bevingad dalahäst för en tia, en "änglahäst", och "Dotterbolaget - antologin" som låg i en gratislåda. Sedan har jag kånkat hem kassar på kassar på kassar med serialbum i största allmänhet... Jag Kalle Anka, Jag Musse Pigg, Jag Långben och 365 dagar med Musse Pigg för 150 kronor... Det är väl ett okej pris även om de var ganska slitna.

Dotterbolagets antologi har jag letat efter ett tag, nu. Jag har aldrig haft chansen att köpa den på SPX förut eftersom dotterbolaget alltid har fullt med fanzin som jag saknar, så pengarna tar alltid slut innan jag kommer till att köpa antologin... men nu slipper jag! Nu har jag den... och jättestimulerande läsning har jag framför mig!

3 kommentarer:

 1. FAAAAAN!!!!

  Missade totalt. Jag som ständigt gnäller att det aldrig är några stora loppisar i sthlm.

  SvaraRadera
 2. Ja, om du vill ha tips så står jag gärna till tjänst. Störst och bäst just nu i Stockholmstrakten är loppisen på Täby Galopp. vissa Lördagar och Söndagar under sommaren.

  Säg bara till en helg du är ledig så hjälper jag gärna till.

  .. annars så kan du kolla in:
  http://www.loppmarknader.se/

  SvaraRadera
 3. Hej killen! har bytt blogg myfeelingsonline.blogspot.com

  SvaraRadera