En ny jag-bok på gång...

Nu ger Egmont ut en ny s.k. "Jag-bok", det är sexton år sedan senast. Den kommer inte riktigt att stämma överens med de gamla Jag-böckerna.. Den kommer (enligt konceptbilden jag fick) att ha svart omslag, och arbetstiteln är "Den stora boken om Kalle Anka". Dock kommer den ha hårda pärmar, vara i samma storlek (265×355 mm) och vara på 189 sidor, så den kommer att gå in hyffsat bredvid de gamla böckerna. Innehållet uppges vara "12 serier och flera intressanta artiklar av David Gerstein". Enligt uppgift så kan man redan nu beställa boken, så chansen att den verkligen kommer är hög, för om det gått så långt så bör den redan ligga på trycket, och då är det oftast för sent att stoppa. Priset jag hört för de som fått beställa är 449 kronor i butik eller 399 + porto för vissa prenumeranter.

Vilka serier som ingår är mer oklart, men det verkar vara Egmont (D-kodade) serier och andra av samma typ.

OBS! Bilden här bredvid visar inte en färdig produkt, den färdiga boken kommer att avvika mer eller mindre från denna. Vad jag skulle vilja ha är en vit bok och titeln mer som de gamla Jag-böckerna. Som det här förslaget visar så verkar designen passa in mer med de samlade årgångsböckerna.

2 kommentarer:

  1. Aaah... Jag, Kalle Anka var en bok som lästes och lästes och lästes i barndomen. Den är nog fortfarande kvar hos pappa och jag gissar på att lillebror läser den också. Det är tur att man har en serieintresserad lillebror. =)

    SvaraRadera
  2. Det är försent för mig att skaffa mig en lillebror... och även om jag hade en så vet jag inte om jag hade gillat at than läste mina serier... My preciossssss.... ;-)

    Nåja... det skall nog inte vara någon fara med det. Jag får försöka hitta en flickvän som gillar serier i stället.. Det är visserligne inte heller så lätt, men lättare än att skaffa en lillebror - hoppas jag.

    SvaraRadera