SPX dag 1 – SEX!

Började dagen med att lyssna (nåja) till ett föredrag om Seriesex och sex i serier med Liv Strömquist, Jan Bielecki och Bitte Andersson. Mycket intressant även om jag tyckte att de saknade en hel del. Jag antar att det inte fick plats så mycket mer. Det handlade dock MEST om Femisex senaste album Drift. Tilläggas kan att halva sessionen hördes inte på grund av dålig akustik.

Sedan var det ju Bitte Andersson. En av mina kompisar kallade henne för "sveriges attraktivaste serieskapare", och när jag såg henne i dag (med mer hår än på förra SPX) så slog hjärtat en extra volt. Jag kan alltså inte annat än att hålla med. Jag passade på att fråga en tjejkompis som också var där och vi är enhälliga. *suck* Jag är tydligen kär i både Bitte och Tingeling! ;-)

Nu är Bitte inte bara attraktiv utan har en hel del bakom pannbenet och gör dessutom väldigt bra serier. Jag rekommenderar ett besök i hennes bokhandel Hallongrottan om ni gör ett besök i Stockholm och fanzinet Bittes Bästa är mer än väl värd sina pengar.

1 kommentar:

  1. Som tur är för min egen feministiska självbild upptäckte jag Bitte Anderssons serier och lärde mig älska dem innan jag sett hur hon ser ut. Hon är en av Sveriges intressantaste serieskapare enbart på kreativa meriter. Men visst är hon vådligt vacker dessutom.

    Och Hallongrottan är värd mer än ett besök.

    /ola

    SvaraRadera