Okänd (?) serie efterlyses ( II )

Här är en liten serie jag inte kan identifiera. Den är säkert välkänd för er, min två läsare, men för mig är det inte så lätt.  Huvudpersonen är flickan i förgrunden.

Hon verkar vara naiv och lite korkad och skämten verkar röra sig huvudsakligen runt detta. I översättningen har jag inte hittat något namn på varken henne eller andra seriefigurer. De kallas bara "flickan", "frun", osv. hela tiden.

Serien publicerades i tidningen Allers 1935 utan egen titel, med texten under serierutorna. Enda ledtråden är att ©opyright är "Funny Wonder", och det är namnet på en brittisk humor/serietidning, vilket kan vara en ledtråd eller kanske en återvändsgränd.

Någon som har en aning och som kan hjälpa mig?

2 kommentarer:

  1. Kan det vara Reg Parlett som ligger bakom serien? Kan det till och med vara hans serie Milly the merry maid of all works? http://3.bp.blogspot.com/_448y6kVhntg/SzFsx0s0ScI/AAAAAAAAFHY/iwp5MDeKNCI/s1600-h/milly.jpg

    SvaraRadera
  2. Ja, det verkar vara Milly. Stilen känns rätt. Serien ur Allers och det exempel jag finner på nätet verkar dock vara olika generationer av serien. Tack för hjälpen.

    SvaraRadera